18 мая 2006 г., 09:19

Сбогом 

  Поэзия
722 0 2
Защо отново идваш тук?
Нима не чу, когато казах "Сбогом!"?
Върви си, не те обичам вече,
ти предаде ме с безброй лъжи.
Недей ме гледа с тез очи измамни,
недей ми казва: "Върни се ти при мен!".
Не искам аз да слушам
твойте думи закъснели,
нима те някаква утеха ще дадат?
Иди си и недей се връща вече,
ти своя избор вече взе.
Тя, раната, която ми нанесе,
вечно ще кърви и тлей,
за спомена на радост отлетяла,
за спомена на една раздяла.
Тръгни си и не казвай нищо,
достатъчно се наранихме вече.
Защо отново идваш тук?
Нима не чу, когато казах "Сбогом!"?
Върви си, не те обичам вече,
аз тръгнах във живота си сама!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??