Имах приятел до мен.
Имах си сродна душа.
Имах мечти без гранични .
Имах надежда една.
Но ти, отне ми мечтите.
Сложи бариери пред тях.
Отне ми надеждата цяла,
и приятелят ми скъп отлетя.
Отвори ми рана в сърцето,
и то прокърви сякаш беше река.
Отне ми едничката радост,
и остави в мен само тъга.
© Катя Чортова Все права защищены