15 сент. 2010 г., 22:20

Сбогом... 

  Поэзия » Другая
651 0 1

Ти само спри,

за малко спри!... Седни!

Попитай!... "Сбогом"...?!

А где се скри?

Ами... Върви!... Кажи!...

Не питай!... "Сбогом..."?!

А бях сама

и с тебе, да... Не казвай

само... "сбогом..."

Аз спрях звезда,

запитах я... Къде?

Кога?... Но..."Сбогом"...

 

Усмихна се...

Простря ръка... Замилва...

Толкоз нежно...

И как сега

със таз ръка

ми казваш "сбогом"...

Нежно...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??