Ти само спри,
за малко спри!... Седни!
Попитай!... "Сбогом"...?!
А где се скри?
Ами... Върви!... Кажи!...
Не питай!... "Сбогом..."?!
А бях сама
и с тебе, да... Не казвай
само... "сбогом..."
Аз спрях звезда,
запитах я... Къде?
Кога?... Но..."Сбогом"...
Усмихна се...
Простря ръка... Замилва...
Толкоз нежно...
И как сега
със таз ръка
ми казваш "сбогом"...
Нежно...
© Кати All rights reserved.