15 мар. 2012 г., 10:56

Сбогом, моя любов 

  Поэзия » Любовная
502 0 1

Сбогом, моя любов!

Отивам си сама, така, както и сама дойдох.

Виждам, не се вписвам в твоя живот.

Не съм за теб недостижимата мечта,

за която така копнееш ти.

Не съм аз жената,

която обичаш така силно и страстно.

Не съм аз тази,

която искаш така жадно да целуваш.

Не съм аз тази,

с която искаш да запиваш.

Тази, която искаш да виждаш сутрин до теб.

За теб съм просто заместител

за нещо кратко и коварно.

Тази съм, която не успя

да си поправи път към твоето сърце.

Тази, на която вече не ù останаха сълзи.

Която те обича така пламенно и силно.

Тази, която желае 

от цялото си сърце да бъдеш щастлив.

Щом не съм за теб аз това щастие,

реших да те оставя.

Да те забравя!

И да продължа напред

с последните сили, които ми останаха.

Да поправя грешките,

които допуснах в живота си.

А именно това си ти!

Не ми казвай, че това е лъжа,

че ме обичаш и че искаш да остана с теб.

И двамата знаем истината!

Аз съм излишната в твоя живот.

Аз съм тази, втората, която пречи.

Знам, че може би никога няма да те забравя,

че ще ми липсва твоят нежен и топъл поглед,

който ме омагьоса и открадна моето сърце.

Твоята усмивка, прегръдките, целувките 

и всичко, което ми даваше в началото,

но така е най-добре.

А може би няма и да забележиш, че ме няма...

Но аз искам да ти пожелая 

да бъдеш много щастлив 

и тя найстина да е това, което очакваш.

Сбогом, моя истинска и незабравима ЛЮБОВ!!!

© И Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще бъда много благодарна на всички, ако изкажат мнението си относно стихотворението ... все пак е първата ми творба и искам да знам как съм се справила ... приемам всякаква критика
Предложения
: ??:??