3 июн. 2008 г., 10:18

Сбогом, сбогом 

  Поэзия » Любовная
1047 0 2
 

Споменът остава,

Болката - също!

Обичта си заминава,

Гаджето - също!

Опитваш се да забравиш, но

Мъката не отстъпва!!!

 

Самотата те обгръща...

Бодуваш по цели нощи и

Обвиняваш за всичко себе си.

Голата истина е излязла наяве и...

Опитваш се да промениш нещата -

Май не се получава!

 

 

 

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??