3.06.2008 г., 10:18 ч.

Сбогом, сбогом 

  Поезия » Любовна
1041 0 2
 

Споменът остава,

Болката - също!

Обичта си заминава,

Гаджето - също!

Опитваш се да забравиш, но

Мъката не отстъпва!!!

 

Самотата те обгръща...

Бодуваш по цели нощи и

Обвиняваш за всичко себе си.

Голата истина е излязла наяве и...

Опитваш се да промениш нещата -

Май не се получава!

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??