28 дек. 2012 г., 11:26

Сбогуване 

  Поэзия » Любовная
667 0 3

Не чукай на вратата, затворена е тя.

Ключарят- време взе ключа.

Къщовник стар- прибра въздишките,

стъпките забързани, дори усмивките.

Реката на страстта изтече,

Не, не идвай!

Любовта я няма вече...

© Мария Венциславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??