Dec 28, 2012, 11:26 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
652 0 3

Не чукай на вратата, затворена е тя.

Ключарят- време взе ключа.

Къщовник стар- прибра въздишките,

стъпките забързани, дори усмивките.

Реката на страстта изтече,

Не, не идвай!

Любовта я няма вече...

© Мария Венциславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??