7 февр. 2024 г., 11:01

Сбогуване 

  Поэзия
75 0 0

Две тополи. Вятър. Вечер.

Облаци по синьото небе.

Бялата луна се стече

по брега на езерото и затрепера.

Един възрастен господин

хвърляше шапката си във въздуха-

потъваха стъпките му…

Двете тополи се залюляха.

Сенките им се стекоха в езерото.

И застинаха…Извика птица.

 

Желанията напуснаха тази картина.

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??