Две тополи. Вятър. Вечер.
Облаци по синьото небе.
Бялата луна се стече
по брега на езерото и затрепера.
Един възрастен господин
хвърляше шапката си във въздуха-
потъваха стъпките му…
Двете тополи се залюляха.
Сенките им се стекоха в езерото.
И застинаха…Извика птица.
Желанията напуснаха тази картина.
© Петър All rights reserved.