14 окт. 2010 г., 13:34

Сбъдната мечта 

  Поэзия » Для детей
698 0 2

Най-чудните сини очички

във нашия дом ярко греят.

Най-сладките розови устнички

в дома ни звънко се смеят.

Най-нежните малки пръстенца

из нашия дом сръчно шетат

и най-пъргавите краченца

из къщи със паяка кретат.

Господ ни сбъдна мечтата -

дари ни със дъщеричка.

Тя ни направи богати!

Тя за нас вече е всичко!

 

 

Таня Николаева, 13.10.2010

© Таня Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??