Oct 14, 2010, 1:34 PM

Сбъдната мечта 

  Poetry » For kids
697 0 2

Най-чудните сини очички

във нашия дом ярко греят.

Най-сладките розови устнички

в дома ни звънко се смеят.

Най-нежните малки пръстенца

из нашия дом сръчно шетат

и най-пъргавите краченца

из къщи със паяка кретат.

Господ ни сбъдна мечтата -

дари ни със дъщеричка.

Тя ни направи богати!

Тя за нас вече е всичко!

 

 

Таня Николаева, 13.10.2010

© Таня Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??