СЧУПЕНИ ПРИУМИЦИ ЗА ДВАМА
Витрините ли? Вече ти се сърдят.
На снимките показват само мен.
А зад гърба ми слънцето е хърбаво.
Троша стъклото с поглед изумен!
След счупени приумици за двама,
животът ми от страх е онемял.
Чертата права е кардиограма
на спомена, с илюзии живял.
© Мария Панайотова Все права защищены