23 апр. 2020 г., 14:07

Сделка 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
690 1 1

Няма значение, че сме заедно,
Защото ти си далеч от мен.

 

Ти искаш да си върнеш нея,
Аз искам да си върна него.

 

Затова сключихме сделка,
Да бъдем заедно,
Но нагласено и нередно.

 

Обрекохме се
още преди да сме опитали,
Защото в миналото
Гледахме и живеехме,
А настоящето беше филм.

© К. И. Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??