23 abr 2020, 14:07

Сделка 

  Poesía » De amor, Verso libre
689 1 1

Няма значение, че сме заедно,
Защото ти си далеч от мен.

 

Ти искаш да си върнеш нея,
Аз искам да си върна него.

 

Затова сключихме сделка,
Да бъдем заедно,
Но нагласено и нередно.

 

Обрекохме се
още преди да сме опитали,
Защото в миналото
Гледахме и живеехме,
А настоящето беше филм.

© К. И. Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??