23 сент. 2011 г., 00:30

Себап 

  Поэзия » Пародии
693 0 0

 

В юзеро-примитивния, архаичен свят

мислели, че тъй се прави политика:

с фес,

            по долни гащи,

                                          нагло,

                                                       на инат!

Ама... как магаре в храм да се натика?!

 

А Сали Яшар ага, майсторът изкусен,

шеговито гледал този кич безвкусен!

После

            мъдро

                        рекъл:

                                    "С труд себап стори,

но помни – над всичко любовта стои!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??