В юзеро-примитивния, архаичен свят
мислели, че тъй се прави политика:
с фес,
по долни гащи,
нагло,
на инат!
Ама... как магаре в храм да се натика?!
А Сали Яшар ага, майсторът изкусен,
шеговито гледал този кич безвкусен!
После
мъдро
рекъл:
"С труд себап стори,
но помни – над всичко любовта стои!"
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.