23.09.2011 г., 0:30 ч.

Себап 

  Поезия » Пародии
691 0 0

 

В юзеро-примитивния, архаичен свят

мислели, че тъй се прави политика:

с фес,

            по долни гащи,

                                          нагло,

                                                       на инат!

Ама... как магаре в храм да се натика?!

 

А Сали Яшар ага, майсторът изкусен,

шеговито гледал този кич безвкусен!

После

            мъдро

                        рекъл:

                                    "С труд себап стори,

но помни – над всичко любовта стои!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??