СЕБЕПОЗНАВАНЕ
Когато душата ми
пее,
край нея разцъфат
цветя.
Когато горчиво се
смее,
превръща се в
черна сълза.
Редуват се мигове
страстни
на радост и болка
в нощта,
тъма светлината
прелиства
и после проблясва
искра.
Емоции силни,
обсебващи
владеят живота
суров.
Как искам до тях
да достигна,
да влея с надежда,
любов.
Че черно и бяло
страните са
на тази монета -
душа.
Приема ли цялото
в нея,
разменна не ще да е
ТЯ!
© Таня Мезева Все права защищены
прелиства
и после проблясва
искра."
И мракът просветва със влюбеност
със облик по новому страстен.
Припламват криле пеперудени,
животът с любов продължава.
Аплодирам Танче!Страхотна емоция!