8.06.2008 г., 11:24 ч.

Себепознаване 

  Поезия » Философска
1352 0 34

СЕБЕПОЗНАВАНЕ

 

Когато душата ми

пее,

край нея разцъфат

цветя.

Когато горчиво се

смее,

превръща се в

черна сълза.

 

Редуват се мигове

страстни

на радост и болка

в нощта,

тъма светлината

прелиства

и после проблясва

искра.

 

Емоции силни,

обсебващи

владеят живота

суров.

Как искам до тях

да достигна,

да влея с надежда,

любов.

 

Че черно и бяло

страните са

на тази монета -

душа.

Приема ли цялото

в нея,

разменна не ще да е

ТЯ!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??