Последното престъпление
набързо напъхано
след голия обяд
и за наказание
като братя го помним
след 100 години самота
и една холера
всички сме идиоти
и имаме поща
от мъжа за жената
и от жената за мъжа
точно девет разказа
в стъклена чаша
и виждаме повече
отвъд тропика на рака
един козирог
просто по пътя
© Мария Василева Все права защищены
Козирог съм...по пътя.С обич, Мария.