22 авг. 2009 г., 00:10  

Сега! 

  Поэзия
562 0 2

Сега ти е времето!

Прободи ме – да те запомня!

Да вия на празна луна.

Сега ти се давам,

разпилей ме като огнище,

аз ще коленича в  пръстта,

от теб  ще искам кръста,

две шепи пръст – да ми е топло

от ръце, които ме докосваха

най-жива и обичаща...

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??