22.08.2009 г., 0:10 ч.  

Сега! 

  Поезия
561 0 2

Сега ти е времето!

Прободи ме – да те запомня!

Да вия на празна луна.

Сега ти се давам,

разпилей ме като огнище,

аз ще коленича в  пръстта,

от теб  ще искам кръста,

две шепи пръст – да ми е топло

от ръце, които ме докосваха

най-жива и обичаща...

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??