Aug 22, 2009, 12:10 AM  

Сега! 

  Poetry
565 0 2

Сега ти е времето!

Прободи ме – да те запомня!

Да вия на празна луна.

Сега ти се давам,

разпилей ме като огнище,

аз ще коленича в  пръстта,

от теб  ще искам кръста,

две шепи пръст – да ми е топло

от ръце, които ме докосваха

най-жива и обичаща...

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??