7 июн. 2008 г., 07:50

Сега? 

  Поэзия
665 0 21

 

Сега... Това... какво е?
Утре вчерашно -
очаквано, копняно?
Или е утрешното вчера,
живяно, измечтано?
Не е ли само точка 
на часовника в кръга?
Има ли си цвят и форма?
А вкус - вкус на СЕГА?
Горчи ли или пък е сладък?
Мога ли да го докосна?
Студено ли е или
ще усетя топлина?
Блести ли? Има ли си сянка?
Лице, което да погледна?
Да чуя мога ли гласа му?
Да го прегърна и
със него да танцувам?
Мечтае ли?
СЕГА?

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??