19 окт. 2016 г., 20:51

Сега 

  Поэзия
391 1 2

Не искам повече да съм красива.

Дори заради себе си не искам.

Тъгата ми е разорана нива

и аз засявам писък подир писък.

 

А на страстта избола съм очите.

Тя нека да е просякиня черна.

На глутници днес чувствата ми скитат

и вият към поредния безверник.

 

Приспала съм копнежа.Със отрова.

Не искам нищо да ме разтревожи.

С луната само срещам се отново

и търся самодивската си кожа.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??