15 июн. 2022 г., 07:56

Сега е различно 

  Поэзия » Любовная
614 0 4

     

    Сега е различно

 

Как се молех и чаках,

исках място във твойто сърце,

но от теб не очаквах

да получа частица небе,

 

да усетя сърцето

и на слънцето вечния зов

и да бъдеш на всичко

в този свят ти за мене готов.

 

А сега е различно,

няма спомен и скрита тъга,

само стих романтично

се отронва с любов във нощта.

 

Няма болка такава –

във душата ми тайна следа,

всичко тъне в забрава,

а сърцето ми в мен преболя.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??