Боже мой,
сега е вече утро!
И слънцето
докосва перилата,
където
съм облегнала живота си!
Сега съм светла,
тиха,
осъзната...
Душата ми прелива
от вълнение!
Не мога да я удържа на място -
премята се щастливо
и усещам,
как иска
по-активно да участва!
© Руми Бакърджиева Все права защищены
Но определено съм от тези дето искат "по-активно да участват"