13 дек. 2011 г., 21:01

Сега или никога 

  Поэзия
698 0 2
Ако ще тръгваш, просто направи го!
От милост не оставай. Не, не трябва.
Едно сбогуване не се ли случи мигом,
не ще се случи никога. Повярвай!

Не ме прегръщай, ако не е сбогом.
Тръгни решително, недей забавя ход.
Обърнеш ли се – палиш онзи огън,
със който се споделя цял живот.

М. Спасов

© Мартин Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??