Dec 13, 2011, 9:01 PM

Сега или никога 

  Poetry
697 0 2
Ако ще тръгваш, просто направи го!
От милост не оставай. Не, не трябва.
Едно сбогуване не се ли случи мигом,
не ще се случи никога. Повярвай!

Не ме прегръщай, ако не е сбогом.
Тръгни решително, недей забавя ход.
Обърнеш ли се – палиш онзи огън,
със който се споделя цял живот.

М. Спасов

© Мартин Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??