5 февр. 2015 г., 01:54

Сега не чувам нищичко 

  Поэзия
373 0 2

Във душата ти докосвах струни
и в теб започваше да свири вятър,
нали не искаше от мене друго,
а не спираше след туй да бягаш.
Хвърляше ме в мрак без милост,
сетне търсеше ме пак в тълпата,
аз във тебе винаги се криех,
но ти оставаше си вечно сляпа.
Все кълнеше се, че няма никой,
защото любовта ти трае кратко,
пък в съня си нежно ме повика,
тогава шепнеше ми думи святи.
Сега не чувам нищичко по пътя
и скитам сам-самичък на земята,
пред очите ми е просто мътно,
но някак си ще продължа нататък!

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??