Сега съм тази...
Научи ме да бъда силна, да се радвам и на малките неща;
научи ме да съм щастлива и по хората да не крещя.
Научи ме доброто да намирам, да се смея на света;
научи ме и истински да те обичам, истински да те ценя!
Научи ме и после си замина, отиде си завинаги от тук!
Сега живея на себе си напук...
Момче, та аз без теб съм празна, плашило съм в ръжта!
Сега съм тази, дето вечно ще те чака самичка под дъжда...
© Опс Все права защищены