Apr 23, 2012, 9:48 AM

Сега съм тази... 

  Poetry » Love
1419 0 8

Сега съм тази...


Научи ме да бъда силна, да се радвам и на малките неща;

научи ме да съм щастлива и по хората да не крещя.

Научи ме доброто да намирам, да се смея на света;

научи ме и истински да те обичам,  истински да те ценя!


Научи ме и после си замина, отиде си завинаги от тук!

Сега живея на себе си напук...

Момче, та аз без теб съм празна, плашило съм в ръжта!

Сега съм тази, дето вечно ще те чака самичка под дъжда...

© Опс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??