17 февр. 2009 г., 04:00

Сега вече не 

  Поэзия » Любовная
885 0 0
"Сега вече не"

Ти ли беше това момиче,
в което аз се влюбих?
Ти ли ме накара
да забравя страха си?
Ти ли искаше със мен
да се любиш до полуда?
Ти ли бе, ти ли бе,
но сега вече не!

Ти просто се изгуби
в тишината на моето сърце
и макар че исках то да те запомни,
ти така и не дойде.

Не искаше да чуеш моите думи
и спря да искаш ти да бъдеш с мен.
Oтрече се от всичко помежду ни
и ме остави в пресъхнало море.

Ти беше, ти беше,
но сега вече не!
В мечтите, в сърцето,
в моето синьо небе.
Ти моли, ти иска, ти чака
да бъдеш със мен,
но беше отдавна,
сега вече не!

© Димитър Найденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??