Сега за прошката кажи ми...
Сега за прошката кажи ми,
момиче мое или пък богиня,
кажи или пък дъщеря роди ми
от нашата любов кристално синя.
Кажи ми пак, богиньо моя,
че много ме обичаш, ми кажи,
той, моят сън, ще бъде само твоят
и без това. Чуваш ли, не ми тежи.
За прошката, кажи ми пак,
че с обич да простиш е лесно,
тя, прошката, за обич си е знак
и всякакво съмнение е неуместно.
За прошката сега кажи ми.
Душата! Че мога ли да ти я дам?
Ти само усмивка подари ми,
в сърцето ти, душата ми е там.
ЕТ МАЧИБО - 2008 г
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены
Поздрав и прегръдка силна!!!