4 июл. 2008 г., 19:57

Секс 

  Поэзия
7550 2 12

Warspite

Някой ден ще правим секс -
двамата под меките завивки.
Най-прекрасното в живота на човек
идва с голота. И със усмивка.
Телата ще започнат онзи марш,
който всъщност толкоз ни пленява.
И ще забравим грозота и шарж,
щом либидото назрява.
В гърдите ти ще построя живот
с устните си - сякаш, че съм скулптор,
ръцете ми с движение добро
ще дирижират нежните ти чувства.
А по лицето ти ще се сушат реки,
горещата ми нежност ще прегаря -
от очите ти две радостни сълзи
знак за "продължавай" ще ми дават.
По пътеката на нежния възход,
по кожата ти мека и греховна,
в сърцето ми ще пуснеш плод -
дори пред теб да съм виновен.
Коленете ще се люшкат във мажор,
прасците тук-таме ще се отместват
под натиска на твоя ухажор,
който сетивата ще задейства.
От бедрата ще се разгорят жита,
между тях ще бъде огнен пламък -
незнайно как самотната жена
ще се превърне в достолепна дама.
И ще чуят небесата твоя вик...
О, може и да не е днес!
Но си представям този миг,

в който с теб ще правим секс...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??