Реших се днес случайно на самолет да се кача
и до Париж да мръдна, че още търся любовта…
Но случи се така, че самолетът взе да пада,
а стюардесата ми вика: „Ти си още млада!
Последното желание е време да измислиш,
мисли разумно, бързо и добре да си помислиш.”
Изправих се спонтанно веднага на крака,
знаех си какво е и бързах да го изрека.
Извиках на пилота „Нека да умра като жена!
Кой смелчага ще изпълни желание като това?”
Един човек, така нормален, колана разкопча си,
изправи се на крак и бавничко към мен закрачи,
съблече, без да бърза, той бялата си риза
и рече: „Ето, изглади я! Че с тая дълга криза
напоследък и химическото скъпичко излиза.”
П.П. Четейки днес текста на Avis се сетих за един виц, който облякох в рима.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=298418
Усмихнете се и весел празник! :)
© Анна Станоева Все права защищены