12 апр. 2013 г., 16:01

Семе 

  Поэзия » Любовная
364 0 0

От нищо се поражда красота!
Чудното усещане, което
идва извикано от любовта,
винаги остава във сърцето.
Призовавам го и се отдавам,
вълшебно, прекрасно се живее.
Споделям, на всеки пожелавам,
любовта в сърцето да посее!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??