12.04.2013 г., 16:01 ч.

Семе 

  Поезия » Любовна
362 0 0

От нищо се поражда красота!
Чудното усещане, което
идва извикано от любовта,
винаги остава във сърцето.
Призовавам го и се отдавам,
вълшебно, прекрасно се живее.
Споделям, на всеки пожелавам,
любовта в сърцето да посее!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??