1 сент. 2017 г., 16:54

Септември 

  Поэзия » Другая
200 2 2

Изпълнен с топлите лъчи на лятото,
разхладèн от неочакван дъжд,
дълбоко пазещ отпечатъка
на среща със съдбовен мъж,
светът обърнал на тъга
в бодливи спомени да се завръща,
изплакан с капещи листа,
с обятия – мъгла прегръщан,
септември е на моя път –
познат, примамливо омаен,
на морната душа ристорен кът
сред бръчки от посоките незнайни.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

01.09.2013

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво, Наде! Виждам, че продължаваш да пишеш все така хубаво. Поздравления!
  • Невероятно красиво!
Предложения
: ??:??