10 сент. 2022 г., 12:38

Септемврийски ден 

  Поэзия
219 0 11

Денят е син и поетичен,

а слънцето е с нежен корен,

септември лятото обича,

с възторг вратите му отвори.

 

Живеят есен с лято дружно,

море в краката им играе.

И чувствам, друго не е нужно,

освен да дишам и мечтая.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??