1 мая 2007 г., 18:09

Сезони 

  Поэзия
537 0 3

Радост,щастие,усмивка
и мечта осъществима.
Всичко може да се случи
в пролет,лято или зима.

Скръб, мълчание и болка
и тъга неизлечима.
Всичко може да се случи,
всяка пролет,всяка зима.

Щастието в мен остава
болката сама отмина
както идва всяка пролет
и си тръгва всяка зима!

© Михаела Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??