May 1, 2007, 6:09 PM

Сезони 

  Poetry
538 0 3

Радост,щастие,усмивка
и мечта осъществима.
Всичко може да се случи
в пролет,лято или зима.

Скръб, мълчание и болка
и тъга неизлечима.
Всичко може да се случи,
всяка пролет,всяка зима.

Щастието в мен остава
болката сама отмина
както идва всяка пролет
и си тръгва всяка зима!

© Михаела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??