15 июн. 2014 г., 19:24

Сезони 

  Поэзия » Любовная
474 0 4

Понякога си като зима,
наглед изглеждаш мъничко суров,
но зная, че във тебе има
надежда... и даже капчица любов.

Понякога си като пролет,
пръскаш радости сред теб.
Сякаш птица в нежен полет
пее тихи песнички навред.

Понякога си като лято,
топъл, обещаващ и така красив.
Все едно, че нещо недопято
оставя спомен сладък, жив.

Понякога си като есен,
малко тъжен и дори унил.
Но с теб живота става лесен,
защото си прекрасен, нежен, мил. 

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??