17 янв. 2010 г., 18:41

Сезони 

  Поэзия » Другая
1201 0 3

Листата падат ред по ред.

Скоро всичко ще се превърне в лед.

Напролет ще растат цветя, гори

и ще се разтопят замръзналите

през зимата реки.

На лято ще отидем на море,

когато слънцето огрее цялото небе.

Листата падат ред по ред,

скоро всичко ще се превърне в лед.

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??