29 янв. 2014 г., 15:47

Сезони 

  Поэзия » Пейзажная
302 0 0

Как да не обичаш земя

                         като тая,

изпълнена с обич

и сладка омая.

Напролет с дъх на

                         цветя,

безкрая небесен.

На лятото с буйните

златни жита

и с тежкото грозде

на синята есен.

На зимата бяла

                         с мекия сняг

леко докосващ

                         лицата.

Шейните обърнати

в буйния бяг

и звънкия смях

                         на децата.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??