Не малко сезони пред очите ми преминаха,
пъстри, шумни, понякога и малко люти.
Плаха пролет иззад клоните наднича,
а сърцето ми готово ли е да я приюти?
Нима мечтите в мене се смениха,
дали е от сезона или нещо се пречупи...
Топли пътища с лятото се извървяха,
но есента остави в мене нещо да горчи...
Сезоните се сменят, пак пролет иде с усмивка тиха,
годините минават, а с тях животът ми се промени.
Не съм дете, но годините детското в мене не убиха,
и нищо че мечтите се смениха,
аз едва сега започвам да ги търся на сезоните хубавите дни!!!
© Ивелина Все права защищены