СЕЗОНИТЕ
Зимата не е размерът ми,
а пролетта ми окъся...
Лятото все още ме приема
и пази всички рокли на цветя.
Ранна есен ми подхожда -
оранжево е всичко покрай мен.
Оранжева е късната надежда.
В оранжево светът е съвършен!
© Радка Миндова Все права защищены