4 апр. 2007 г., 10:53

СЕЗОНЪТ 

  Поэзия
671 0 13

СЕЗОНЪТ




Нека всички сме в този сезон -

на вълшебства, на тайни красиви!

И под ведрия, светъл подслон

на поезия дивна и слънчева. Живи...


И тъй всеки, почувствал се брат

на омаята чудна, щастлива, човечна,

встъпва с радост в ежедневната рат.

Да! Летежът ти шемет е, вечност.

Той, самият, е чудно богат

и раздава се топло... без ресто,

подарява ми целия свят,

весели се, ридае, но често...

Неразбран, от боязън се свива,

но пък кожата своя не може...

(ето толкова сам ти отпиваш...),

... и душата без страх ще заложиш...

 Нека!!!

Нека носи на свойте крила

дъх от вятъра волен - към свободата.

И изстрадана капчица красота

да изправя за песен и химни челата!


02 - 03.04.2007год.


Те ще се познаят!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??